cci.al - Dhoma e Tregtise dhe Industrise Tirane

Ad

cci.al is powered by Apache and has no DNS entries .

Content preview from cci.al: Work & Study vjen sërish këtë vit në një dimension të ri dhe të konsoliduar. Bashkia e Tiranës dhe Ministria e Arsimit dhe Sportit mbeten partnerët tanë të përhershëm në zhvillimin e këtij eventi të rëndësishëm. Edhe këtë vit ju ftojmë të bëheni pjesë e këtij bashkëpunimi të frytshëm nga datat 18-20 maj 2017 në Pallatin e Kongreseve.

Explore by label: cci . al

DNS Records Atom Feed

Updating...

Whois for cci.al

Ping

Updating...

Comments

Ad

Wikipedia

CCI steht für

More

HTTP Port 80 Reply

X-powered-by: PHP/5.4.45
Content-encoding: gzip
Set-cookie: PHPSESSID=5903b27368e2106f0716186421626f28; path=/, qtrans_front_language=SQ; expires=Fri, 17-May-2019 19:13:27 GMT; path=/
Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Vary: Accept-Encoding,User-Agent
Server: Apache
Transfer-encoding: chunked
Connection: close
Link: <http://cci.al/wp-json/>; rel="https://api.w.org/", <http://cci.al/>; rel=shortlink
Pragma: no-cache
Cache-control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
Date: Thu, 17 May 2018 19:13:26 GMT
Content-type: text/html; charset=UTF-8