fitnatyra.al - Fit Natyra - FitNatyra

Ad

fitnatyra.al is powered by Apache and has no DNS entries .

Content preview from fitnatyra.al: 1. Dalje në ajër të pastërNe si njerëz të angazhuar gjithnjë e më tepër, jemi duke u shkëputur me natyrën dhe kjo na dërgon në një jetë jo të shëndetshme. Ne jetojmë në qytete, ne jetojmë në apartamente, ne punojmë brënda ndërtesave duke kaluar shumë kohë në ambiente të mbyllura, por FitNatyra ju inkurajon që të zhvendoseni nga teknologjia dhe të arsyetoni se ju duhet të thithni ajër të paster. Sa më shpejt që do të vendosni të merrni pjesë, qoftë edhe në një seancë të vetme tek FitNatyra në ajë

Explore by label: fitnatyra . al

DNS Records Atom Feed

Updating...

Whois for fitnatyra.al

Ping

Updating...

Comments

Ad

Wikipedia

No information found

HTTP Port 80 Reply

X-powered-by: PHP/5.3.27, PleskLin
Transfer-encoding: chunked
Set-cookie: efbd1acac0754d87237ec1ae7a4e5cf7=2b4deaftecs4ijnl4sr9u002i6; path=/; HttpOnly
Expires: Mon, 1 Jan 2001 00:00:00 GMT
Server: Apache
Last-modified: Sat, 20 Jan 2018 05:25:28 GMT
Connection: close
Pragma: no-cache
Cache-control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
Date: Sat, 20 Jan 2018 05:25:28 GMT
P3p: CP="NOI ADM DEV PSAi COM NAV OUR OTRo STP IND DEM"
Content-type: text/html; charset=utf-8