gjksh.org.al - Home

Ad

gjksh.org.al is powered by nginx and has no DNS entries .

Content preview from gjksh.org.al: "Gjysmëhëna e Kuqe Shqiptare“ është organizate humanitare, e cila ushtron veprimtarinë e saj në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë. Kjo shoqate është themeluar më 08 Nëntor 2012 dhe është e njohur zyrtarisht si person juridik me vendim të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë, me  vendimin nr.  3449, datë 22.11.2012. “ Gjysmëhëna e Kuqe Shqiptare “ është pjesë e Lëvizjes Ndërkombëtare të Gjysmëhënës së Kuqe. Gjysmëhëna e Kuqe Shqiptare është shoqatë humanitare vullnetare që ushtron ve

Explore by label: gjksh . org . al

DNS Records Atom Feed

Updating...

Whois for org.al

Ping

Updating...

Comments

Ad

Wikipedia

Luci van Org (* 1. September 1971 in Berlin-Tempelhof; eigentlich Ina Lucia Hildebrand) ist eine deutsche Moderatorin, Schauspielerin, Schriftstellerin, Sängerin, Regisseurin, Drehbuchautorin und Bassistin.

More

HTTP Port 80 Reply

Updating...