lajmenews.al - Portali Lajme News

Ad

lajmenews.al is powered by nginx and has no DNS entries .

Portal i pavarur Lajme News ju sjell lajme, aanlizës dhe komenteve i krijuar me vet-iniciativë nga një grup udhëheqësish medial nga Prishtina/Kosova.

Content preview from lajmenews.al: Zhurma e ekskavatorëve të KEK-ut, e filluar një muaj më parë në fshatin Shipitullë të Obiliqit, u ndal në mëngjesin…

Explore by label: lajmenews . al

DNS Records Atom Feed

Updating...

Whois for lajmenews.al

Ping

Updating...

Comments

Ad

Wikipedia

No information found

HTTP Port 80 Reply

Content-encoding: gzip
Transfer-encoding: chunked
Vary: Accept-Encoding,Cookie
Server: nginx
Connection: close
Cache-control: max-age=3, must-revalidate
Date: Thu, 17 Aug 2017 21:21:38 GMT
Content-type: text/html; charset=UTF-8