marketi.al - Marketi.al

Ad

marketi.al is powered by Microsoft-IIS and has no DNS entries .

RRETH MARKETI.AL Marketi.al eshte nje platforme e blerjeve online e ideuar, ndertuar dhe manaxhuar nga nje grup personash me eksperience nderkombetare te gjate ne fushen e tregtise online. Qellimi yne eshte te sjellim produkte te nje cilesie te larte nga marka te mirenjohura te cilat I kane munguar tregut Shqiptar. Shumica e produkteve tona jane unike ne treg dhe kane per qellim te kenaqin kerkesat e klienteve te cilet kerkojne produkte te vecanta, te nje cilesie te larte dhe me cmime te leverdisshme. Vetem nepermjet platformes tone Online Shopping ju do mund te shihni dhe blini te gjitha produktet e tona te kategorive te ndryshme si: Aksesore, Lodra, Teknologji, Kancelari, Kozmetike, Libra dhe Dekorim.

Content preview from marketi.al: PRODUKTET TONA JANE MJAFT CILESORE, JU PERKASIN MARKAVE TE MIRENJOHURA DHE OFROHEN PER JU VETEM NEPERMJET BLERJEVE ONLINE NE MARKETI.AL

Explore by label: marketi . al

DNS Records Atom Feed

Updating...

Whois for marketi.al

Ping

Updating...

Comments

Ad

Wikipedia

No information found

HTTP Port 80 Reply

Content-length: 62728
X-aspnet-version: 4.0.30319
Set-cookie: Nop.customer=2f4103c6-9e64-441f-bd91-cc52460207df; expires=Thu, 15-Nov-2018 02:58:46 GMT; path=/; HttpOnly
X-powered-by: ASP.NET
Server: Microsoft-IIS/7.5
Connection: close
X-aspnetmvc-version: 5.1
Cache-control: private
Date: Wed, 15 Nov 2017 02:58:47 GMT
Content-type: text/html; charset=utf-8