mod.gov.al - Ministria e Mbrojtjes

Ad

mod.gov.al is powered by Apache and has no DNS entries .

Ministria e Mbrojtjes

Content preview from mod.gov.al: Kodheli dhe sekretari Fallon në stërvitjen “Albanian Lion - 16” 29 shtator 2016Në ditën e dytë të vizitës së tij në Shqipëri, sekretari i Mbrojtjes i Mbretërisë së Bashkuar z. Michael Fallon, i shoqëruar nga ministrja e Mbrojtjes...

Explore by label: mod . gov . al

DNS Records Atom Feed

Updating...

Whois for gov.al

Ping

Updating...

Comments

Ad

Wikipedia

No information found

HTTP Port 80 Reply

X-powered-by: PHP/5.4.38
Transfer-encoding: chunked
Set-cookie: a3c18a1c35d02e7a37c5886b45f8bfa6=rgipcgnsfib3hh7u4b7mrnuam5; path=/; HttpOnly
Expires: Wed, 17 Aug 2005 00:00:00 GMT
Server: Apache
Last-modified: Fri, 21 Jul 2017 21:37:44 GMT
Connection: close
Pragma: no-cache
Cache-control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
Date: Fri, 21 Jul 2017 21:37:43 GMT
P3p: CP="NOI ADM DEV PSAi COM NAV OUR OTRo STP IND DEM"
Content-type: text/html; charset=utf-8