pcworld.al - Medium për Teknologjinë, Informacionin dhe Komunikimin në gjuhën ...

Ad

pcworld.al is powered by Apache and has no DNS entries .

Medium për Teknologjinë, Informacionin dhe Komunikimin në gjuhën shqipe

Content preview from pcworld.al: Që nga Motorola e viteve 80’ e më pas tek tulla Nokia 3310 deri tek Samsung Galaxy Note 7, këta janë telefonët me më influencë në histori. Shumë prej tyre kanë lënë gjurmë për mirë në histori, e vetëm një për keq. Që nga telefoni i parë mobil, tek telefoni i parë me kapakë, tek […]

Explore by label: pcworld . al

DNS Records Atom Feed

Updating...

Whois for pcworld.al

Ping

Updating...

Comments

Ad

Wikipedia

No information found

HTTP Port 80 Reply

Updating...