www.asc.al - Tring - Televizion, Internet, Telefoni

www.asc.al is powered by nginx and has 1 DNS entries .

Mirë se vini në Tring: sport, lajme, filma, argëtim, seriale dhe më shumë në programet Tring që do të ndryshojnë mënyrën që ju jetoni TV!

Content preview from www.asc.al: Ndryshime të mëdha për të gjithë shenjat e horoskopit gjatë kësaj fundjave: Dashi duhet të gjejë rrug&eu Futbollisti i njohur surprizon të gjithë: Publikon këngën e tij të parë!: Me siguri të gjithë e njihni f Sozia e Dua Lipës, po aq e suksesshme si këngëtarja!: Dua Lipa është një nga E dini sa kanë kushtuar flokë si Barbie të Kyliet?: Ka kaluar një javë që nga Çfarë keni qenë në jetën e kaluar? Zbulojeni sipas shenjës së horoskopit!: Nëse nuk e keni ditur, shenja juaj U mundua të

Explore by label: www . asc . al

DNS Records Atom Feed

Updating...

Whois for asc.al

Ping

www.asc.al : [0], 96 bytes, 42.2 ms (42.2 avg, 0% loss)
www.asc.al : [1], 96 bytes, 42.1 ms (42.2 avg, 0% loss)

www.asc.al : xmt/rcv/%loss = 2/2/0%, min/avg/max = 42.1/42.2/42.2

Comments

Wikipedia

No information found

HTTP Port 80 Reply

X-xss-protection: 1; mode=block
X-content-type-options: nosniff
Content-encoding: gzip
Transfer-encoding: chunked
Set-cookie: 231a64cb71d6bf2116f07903ca63a857=nf2eh1jhl9llkhdug5g86dn7o6; path=/; secure, showstuff=1; expires=Sun, 19-Aug-2018 21:46:39 GMT
Expires: Mon, 17 Sep 2018 21:46:38 GMT
Vary: User-Agent
Server: nginx
Connection: close
X-content-encoded-by: Joomla! 2.5
Pragma: no-cache
Cache-control: no-cache, max-age=2592000
Date: Sat, 18 Aug 2018 21:46:39 GMT
P3p: CP="NOI ADM DEV PSAi COM NAV OUR OTRo STP IND DEM"
X-powered-by: PleskLin
Content-type: text/html; charset=utf-8