www.avokatia.al - Kreu - Revista Avokatia

Ad

www.avokatia.al is powered by Apache and has 1 DNS entries .

Content preview from www.avokatia.al: Me botimin e numrit 20 të kësaj reviste kurorëzohen 5 vjet përpjekje serioze për publikimin pa ndërprerje, çdo numër në tre muaj, të një media profesionale në shërbim të avokatëve dhe  të të gjithë profesionistëve të ligjit në Shqipëri. 

Explore by label: www . avokatia . al

DNS Records Atom Feed

Updating...

Whois for avokatia.al

Ping

www.avokatia.al : [0], 96 bytes, 92.5 ms (92.5 avg, 0% loss)
www.avokatia.al : [1], 96 bytes, 92.5 ms (92.5 avg, 0% loss)

www.avokatia.al : xmt/rcv/%loss = 2/2/0%, min/avg/max = 92.5/92.5/92.5

Comments

Ad

Wikipedia

No information found

HTTP Port 80 Reply

Content-encoding: gzip
Transfer-encoding: chunked
Set-cookie: 0b10a0a6001ab5e71499ca7948d565df=FJIdKDYo7PGs-hDMxgNr02; path=/; HttpOnly
Expires: Wed, 17 Aug 2005 00:00:00 GMT
Vary: Accept-Encoding
Server: Apache
Last-modified: Mon, 16 Jan 2017 22:30:19 GMT
Connection: close
Pragma: no-cache
Cache-control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
Date: Mon, 16 Jan 2017 22:30:19 GMT
Content-type: text/html; charset=utf-8