www.logic.al - Programe shitje distribucion logjistikë marketing - logical

www.logic.al is powered by Apache and has no DNS entries .

logical - Programe për shitje me pakicë, distribucion, logjistikë, marketing për dyqane, markete, supermarkete, bare, restorante dhe distributorë shumice.

Content preview from www.logic.al: Që prej Tetor 2012, ofrojmë programe për shitje, logjistikë, distribucion, e marketing për biznesin e madh dhe të vogël. Programet tona për barin, supermarketet e marketet, shitjen në terren e magazinën janë të integruara me sistemet financiare dhe ERP dhe cloud systems. Zgjidhet tona janë të çertifikuara me çertifikatën iso/iec 27001:2013. Në 2018 shtuam në portofolin tonë zgjidhjen epoint, programe për menaxhimin e hotelit dhe pikave njëshe të barit, restorantit dhe marketit. Zgjidhjet tona ja

Explore by label: www . logic . al

DNS Records Atom Feed

Updating...

Whois for logic.al

Ping

Updating...

Comments

Wikipedia

No information found

HTTP Port 80 Reply

Transfer-encoding: chunked
Server: Apache
Connection: close
Link: <https://www.logic.al/wp-json/>; rel="https://api.w.org/", <https://www.logic.al/>; rel=shortlink
Date: Thu, 28 May 2020 06:28:47 GMT
Content-type: text/html; charset=UTF-8