www.tct.al - Kurse IT - Tirana Center of Technology

Ad

www.tct.al is powered by nginx and has no DNS entries .

Tirana Center of Technology

Content preview from www.tct.al: Qendra e Teknologjisë Tiranë (TCT) është një qendër e specializuar për trajnime profesionale në fushën e teknologjisë së informacionit (IT). TCT klasifikohet si nje institucion i mësimdhënies së njohurive praktike. TCT fokusohet në përgatitjen e forcës punëtore në fushën e Teknologjisë dhe Informacionit, dhe specifikisht, në produktet e Microsoft, Linux, Cisco Systems dhe Virtualizim. TCT ndjek praktikën “Hands on” sepse beson që profesioni përvetësohet vetëm nëpërmjet praktikës. Të më

Explore by label: www . tct . al

DNS Records Atom Feed

Updating...

Whois for tct.al

Ping

www.tct.al : [0], 96 bytes, 117 ms (117 avg, 0% loss)
www.tct.al : [1], 96 bytes, 117 ms (117 avg, 0% loss)

www.tct.al : xmt/rcv/%loss = 2/2/0%, min/avg/max = 117/117/117

Comments

Ad

Wikipedia

No information found

HTTP Port 80 Reply

Content-encoding: gzip
Transfer-encoding: chunked
Set-cookie: PHPSESSID=3688106bc28dd31e7c74c3c181dbc0e1; path=/
Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Server: nginx/1.10.3
Connection: close
Link: <http://it.tct.al/wp-json/>; rel="https://api.w.org/"
Pragma: no-cache
Cache-control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
Date: Sun, 26 Mar 2017 19:47:43 GMT
Content-type: text/html; charset=UTF-8