www.tiranaobserver.al - Tirana Observer

Ad

www.tiranaobserver.al is powered by nginx and has no DNS entries .

Content preview from www.tiranaobserver.al: Kjo rrëfenjë po shpërndahet rishtazi në Facebook. Nuk dihet se cili është autori, por duket kanë qenë të shumtë ata që e kanë identifikuar këtë fabul me realitetin shqiptar. *** Luani dhe milingona Si çdo ditë në mëngjes, milingona u nis të bëjë punën e saj gjithë energji dhe optimizëm. Ajo ia dilte...

Explore by label: www . tiranaobserver . al

DNS Records Atom Feed

Updating...

Whois for tiranaobserver.al

Updating...

Ping

Updating...

Comments

Ad

Wikipedia

No information found

HTTP Port 80 Reply

Updating...