www.tring.al - Tring - Televizion, Internet, Telefoni

Ad

www.tring.al is powered by nginx and has no DNS entries .

Mirë se vini në Tring: sport, lajme, filma, argëtim, seriale dhe më shumë në programet Tring që do të ndryshojnë mënyrën që ju jetoni TV!

Content preview from www.tring.al: Justin dhe Selena vendosin të qëndrojnë për pak kohë larg njëri-tjetrit; ja arsyeja!: Ishin të shumtë fansat q&eum Bëjeni partnerin të ndihet më i zgjuar, me këto 6 truke të thjeshtë!: Thonë që femrat janë t&eu E patë koleksionin e Kylie? Për ne njerëzit e thjeshtë, mjaftojnë këto 5 çanta!: Koleksioni 1 milion dollarësh i &cc Cameron Diaz heq dorë nga aktrimi për një arsye të fortë!: Cameron Diaz është një Përveç faktit që nuk flasin, dy këngëtaret shqiptare tashmë janë rivale për të

Explore by label: www . tring . al

DNS Records Atom Feed

Updating...

Whois for tring.al

Ping

Updating...

Comments

Ad

Wikipedia

No information found

HTTP Port 80 Reply

X-xss-protection: 1; mode=block
X-content-type-options: nosniff
Content-encoding: gzip
Transfer-encoding: chunked
Set-cookie: 231a64cb71d6bf2116f07903ca63a857=3i43294kjqet5d8fp53763obb7; path=/
Expires: Thu, 12 Apr 2018 22:07:16 GMT
Vary: User-Agent
Server: nginx
Connection: close
X-content-encoded-by: Joomla! 2.5
Pragma: no-cache
Cache-control: no-cache, max-age=2592000
Date: Tue, 13 Mar 2018 22:07:17 GMT
P3p: CP="NOI ADM DEV PSAi COM NAV OUR OTRo STP IND DEM"
X-powered-by: PleskLin
Content-type: text/html; charset=utf-8