izhe.al - Izhe.al | Instituti Zhvillimit Europian

izhe.al is powered by Apache and has no DNS entries .

Content preview from izhe.al: Qëllimi i Institutit Zhvillimit Europian ështe zgjimi dhe nxitja e interesimit dhe gatishmërisë për risi në politikë dhe në biznes, në shërbime publike, dhe në publik në përgjithësi. Filozofia jonë bazohet në termat aktuale moderne të inovacionit zhvillues teknik të Europës së përbashkët dhe standarteve kualitative të saj.

Explore by label: izhe . al

DNS Records Atom Feed

Updating...

Whois for izhe.al

Ping

Updating...

Comments

Snapshot

No preview available.

Wikipedia

No information found

HTTP Port 80 Reply

Upgrade: h2,h2c
Transfer-encoding: chunked
Set-cookie: qtrans_front_language=al; expires=Fri, 21-Jun-2019 06:53:47 GMT; Max-Age=31536000; path=/
Server: Apache
Connection: Upgrade, close
Link: <http://izhe.al/al/>; rel=shortlink
Date: Thu, 21 Jun 2018 06:53:46 GMT
Content-type: text/html; charset=UTF-8
X-pingback: http://izhe.al/xmlrpc.php