www.respublica.al - ResPublica |

Ad

www.respublica.al is powered by nginx and has no DNS entries .

Content preview from www.respublica.al: 8 drejtorë burgjesh janë shkarkuar nga detyra për shkeje të rënda në ushtrimin e detyrës, ndërsa 6 zyrtarë janë kallëzuar penalisht me akuzën e thyerjes së rregullores, mosmarrjen e masave për ushtrim të dhunës, emërime në kundërshtim me ligjin, dhe korrupsion. Shkarkimi është urdhëruar për...

Explore by label: www . respublica . al

DNS Records Atom Feed

Updating...

Whois for respublica.al

Updating...

Ping

Updating...

Comments

Ad

Wikipedia

Der Begriff res publica (, wörtlich: öffentliche Sache) bezeichnet

More

HTTP Port 80 Reply

Updating...